Om oss

Om oss

Kök och badrum

Det är i huvudsak till kök och badrum som R.O.M.A. Marmor & Granit AB framställer sina bänkskivor, men vi skapar givetvis också andra produkter om de efterfrågas, som bord, fönsterbänkar och beklädnad för golv och väggar. Det går också bra att avlägga specialbeställningar.

Natursten från hela världen

Den natursten, marmorn och graniten, som vi på R.O.M.A. Marmor & Granit AB erbjuder, kommer från hela världen. Vi tar bara in natursten av absolut bästa kvalitet för att svenska kök och badrum ska bli så fina och hållbara de bara kan.

Produktionsenhet

Platsen där vi tar fram den bänkskiva just du beställer finns i Sövestad, Skåne. Här arbetar vi med egna CNC-maskiner för att skära fram de bänkskivor som våra kunder beställer – på precis det vis de önskar. Vi har avancerad teknologi och en mycket kompetent stab så även de mest komplicerade beställnigarna genomförs på bästa sätt.

Vi lägger stor vikt vid ett miljösäkert arbetsförfarande och minimerar allt från avfall till transporter.

Leverans och montering

När du har beställt bänkskivor från oss så måttar vi upp dem så att inga misstag begås, och när bänkskivan i fråga är klar så levererar vi den till dig. Dessutom tar vi ansvar för monteringen. Du behöver inte göra något mer än välja natursten och andra attribut.

Arbetsmiljö

Alla som arbetar på R.O.M.A. Marmor & Granit AB tas väl om hand. Vi vet hur viktigt det är att ens anställda trivs på sina jobb och har trygga, hälsosamma rutiner. Ju bättre man vårdar sin uppskattade personal, desto finare arbeten kan de genomföra. Den goda arbetsmiljön är en del av kvalitetspolicyn som vi står för.

Varmt välkommen till R.O.M.A. Marmor & Granit AB!

Våra medarbetare

Kalle Anka

Senior VP

Musse Pigg

Content manager

Janne Långben

Art director

Joakim von Anka

Mötesbokare